Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی‏‌، «ابراهیم هزارجریبی » با اشاره به برنامه کشت سال جاری در سطح ۱۱۰ هزار هکتار، افزود: تاکنون کشت پنبه در سطحی بالغ‌ بر ۸۵ هزار هکتار انجام ‌شده و کشت این محصول تا اوایل تیرماه ادامه دارد.

 مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: میزان سطح کشت در مقایسه با مدت‌زمان مشابه افزایش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز امیدواری برای رسیدن به برنامه هدف‌گذاری شده امسال تا اوایل تیرماه، یادآور شد: از این مقدار افزایش سطح زیر کشت و افزایش عملکرد ۳۰۰ هزار تن وش پنبه برداشت خواهد شد.

به گفته هزارجریبی، از حدود ۳۰۰ هزار تن وش پنبه ۱۰۰ هزار تن پنبه تأمین خواهد شد.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که نیاز کشور حدود ۱۵۰ هزار تن پنبه است، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۵۰ هزار تن وش برداشت که در نهایت حدود ۷۰ هزار تن پنبه در کشور تأمین شد.

وی افزود: بر اساس برنامه طرح پنبه تا سال ۱۴۰۳ به خوداتکایی در تولید محصول پنبه خواهیم رسید.

هزارجریبی با بیان اینکه برای طرح پنبه سیاست‌ها و برنامه‌های حمایتی در نظر گرفته‌شده است، افزود: امسال به دلیل اختصاص یارانه بذر، بذور داخلی با نصف قیمت در بین کشاورزان توزیع شد.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که امسال همه بذرهای داخلی با سموم قارچ‌کش ضدعفونی شدند، افزود: امسال بذر دلینته پنبه حدود ۲.۵ برابر نسبت به سال گذشته تأمین و ضدعفونی شد و با نصف قیمت تحویل کشاورزان شد.

هزارجریبی ادامه داد: در کنار بذرهای داخلی بذرهای وارداتی نیز به‌اندازه کافی تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تشویق کشاورزان برای کشت پنبه، افزود: در کشت پنبه حدود ۱۵ هزار هکتار افزایش سطح زیر کشت داشتیم و برای این منظور برای کشاورزانی که نخستین بار پنبه کشت کردند یارانه تولید اختصاص می‌یابد که در زمان برداشت یارانه تولید تعلق می‌گیرد.

وی در مورد برنامه کشت قراردادی این محصول، گفت: برنامه کشاورزی قراردادی پنبه در دستور کار است و تاکنون ۳۰ هزار هکتار به‌صورت کشاورزی قراردادی توسط مجریان بخش خصوصی از جمله انجمن صنایع نساجی، کارخانجات پنبه‌پاک‌کنی و فعالان عرضه پنبه انجام‌ شده است.

هزارجریبی یادآور شد: بر اساس مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی مقرر شده برای تأمین کمباین پنبه و تجهیز و نوسازی کارخانجات پنبه‌پاک‌کنی و همچنین تجهیز و نوسازی کارخانجات بذر پنبه تسهیلات یارانه دار از منابع در اختیار وزارت جهاد کشاورزی پرداخت شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پنبه سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پنبه سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی پنبه سید جواد ساداتی نژاد مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی هزار هکتار هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم   در خصوص دامپروری در استان گفت:ت: هم اینک ۶ هزار و ۸۷۵ واحد دامداری صنعتی و سنتی در زمینه‌های پرورش و نگهداری گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند و بز داشتی و پرواری و شتر با ظرفیت کل دام سبک و سنگین ۵۸۸ هزار و ۲۸۸ راس در استان قم فعال است.

وی افزود: در اثر تلاش بهره‌برداران بخش دامپروری قم، این استان در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

وی ادامه داد: با توجه به راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در تامین امنیت غذایی مردم، وضعیت تولید محصولات دامی در استان به صورت مستمر رصد و برای افزایش میزان آن از سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال می‌شود.

۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۸ گروه کالایی در سال ۱۴۰۳+ جزییات
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است