Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر قیمت‌گذاری خرید تضمینی پنبه و چغندر در هفته‌های آینده گفت: به کشاورزان قول می‌دهم تا پایان دولت سند اراضی خود را دریافت کنند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کاظم خاوازی امشب در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی با اشاره به اقدامات مختلف در بخش‌های کشاورزی کشور به بیان مسائل گوناگون در این عرصه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ابتدا به موضوع کاهش سهمیه چاه‌های مجاز اشاره کرد و گفت: کاهش سهمیه آب چاه‌های مجاز ازجمله ضربات اساسی به کشاورزان دارای پروانه بهره‌برداری هستند که تلاش می‌کنیم تا با هیات دولت و وزارت نیرو این مصوبه را لغو کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی درباره طرح‌های آبیاری تحت‌فشار زمین‌های کشاورزی نیز خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌های قانونی که تاکنون کمتر به آن توجه شده، استفاده از اجرای رایگان آبیاری نوین برای زمین‌های تجمیع شده است که خانه کشاورز و نظام صنفی باید برای استفاده از این ظرفیت قانونی برنامه‌ریزی کند.

وی در پاسخ به وضعیت تعیین تکلیف سند‌های زمین‌های کشاورزی گفت: یکی از پروژه‌هایی مشترک با سازمان ثبت‌اسناد که به‌عنوان تبصره‌ای از قانون به هیات دولت ارائه شده در این راستا بوده که تا پایان دولت با اعتبار ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای کداستر اراضی کشاورزی و ملی در سال جاری و همچنین بودجه سال آینده، قول می‌دهم که تمامی کشاورزان سند اراضی خود را دریافت کنند تا برای تسهیلات بانکی مشکلی نداشته باشند.

خاوازی مشکل واردات جو به کشور را بسته بودن امکان تبادلات بانکی و مالی بیان کرد و گفت: امروزه با کسری بیش از ۳ میلیون تن نهاده مواجه هستیم، اما با تلاش‌های انجام‌شده از سوی وزارت صمت و بانک مرکزی تقریباً طی دو ماه اخیر سهمیه‌ای نزدیک به ۱۰۰ درصد نیاز مجموعه‌های مرغ تخم‌گذار و گوشتی تأمین شد، اما از دولت تقاضا داریم تا وضعیت جو و نهاده‌ها را سامان‌دهی کند.

وی تبدیل نرخ ارز ترجیحی به نیمایی برای محصولاتی همچون کود و سموم را علت افزایش چند برابری قیمت دانست و افزود: مسکن‌هایی برای کنترل وضعیت نهاده‌ها و سموم و کود‌های موردنیاز کشاورزان اجرایی شده و این ناشی از فشار‌های اقتصادی به کشور است.

وزیر جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی گوشت قرمز نیز خاطرنشان کرد: برای خرید تضمینی ۱۰۰ هزار تن گوشت از مجموع تولید ۹۰۰ هزار تنی کشور بالغ‌بر ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است درحالی‌که مجموع بودجه تسهیلات خرید حمایتی و توافقی در کشور ۸۰۰ میلیارد تومان بوده که نشان دهنده پایه ضعیف کشاورزی در موضوعات بودجه است.

وی به بودجه جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۰ نیز اشاره کرد و گفت: این مجموعه پس از وزارت تعاون با رشد ۳۵ درصدی دارای بیشترین رشد بودجه‌ای است علاوه بر آنکه اقداماتی همچون اعطای بودجه ویژه برای مرغ لاین ایرانی برای نخستین بار و ۳ برابر شدن اعتبارات حمایتی در بودجه دیده‌شده است.

خاوازی درباره وضعیت تأمین یا کمبود تراکتور نیز تصریح کرد: تولید تراکتور در کشور بسیار محدود است و میزان تقاضا نیز به دلیل اختلاف قیمت کارخانه و بازار آزاد به میزان دقیقی مشخص نیست و در بسیاری از روستا‌ها شاهد تجمع تراکتور‌ها بیش از نیاز منطقه هستیم، اما پیگیریم تا در صورت امکان تراکتور‌های ارزان‌قیمت، کارکرده وارد کشور کنیم.

وی با اشاره به قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی استراتژیک گفت: براساس این قانون طی هفته‌های آینده برای کالا‌هایی همچون چغندر و پنبه نیز قیمت‌گذاری لازم انجام می‌شود و برای این اقدام باید ۵۰ هزار میلیارد تومان در بودجه دیده شود.

وزیر جهاد کشاورزی در انتها وضعیت مدیریت قیمت‌ها و توازن آن‌ها در شرایط فعلی را بهترین حالت ممکن دانست و افزود: در تولیداتی مانند تخم‌مرغ در کشور مازاد بر نیاز تولید انجام می‌شود، اما وجود دلالان باعث اذیت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان کالا‌ها شده که تلاش می‌کنیم بازار را به‌شدت کنترل کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خاوازی وزیر جهاد کشاورزی خاوازی اراضی وزیر جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی میلیارد تومان خرید تضمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد

رضا تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امسال خرید گندم مازاد کشاورزان در ۱۳ مرکز خرید استان بوشهر صورت می‌گیرد که شامل ۲ مرکز دولتی انبار چغادک و سیلوی برازجان، ۳ مرکز کمیسیون کارخانجات آرد در دشتی، دشتستان و هشت مرکز مباشر تعاون روستایی است.

وی با اشاره به حضور ۳۲۰ دستگاه کمباین در استان بوشهر برای برداشت محصول گندم آبی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۲۸ هزار و ۴۰۰ تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر نرخ خرید تضمینی گندم معمولی را هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان عنوان کرد و ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم گندم دوروم نیز ۱۸ هزار تومان تعیین شده است.

تنگستانی از پیش‌بینی برداشت حدود ۴۰ هزار تن گندم در این استان خبر داد و بیان کرد :۱۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر تحت پوشش گندم آبی قرار گرفت.

کد خبر 6095565

دیگر خبرها

  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود