Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت خرید پنبه در این استان مطلوب است، گفت: یکی از علل افزایش قیمت پنبه در استان بالا بودن قیمت ارز است.

تشکری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: در گذشته کارخانجات نساجی به بهانه اینکه پنبه تولید داخل از کیفیت خوبی برخوردار نیست، اقدام به واردات پنبه می کردند اما با بالارفتن قیمت ارز، از واردات پنبه خودداری کرده و اقدام به خرید پنبه داخل کردند که این امر موجب افزایش قیمت پنبه های تولید داخل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم پنبه در این استان ۱۴ هزار تومان بوده که حتی با قیمت ۱۶ هزار تومان نیز از کشاورز خریداری شد و این قیمت در سال گذشته ۹ هزار تومان بوده است.

تشکری ادامه داد: در سال جاری در سطح هفت هزار و ۴۰۰ هکتار پنبه کشت شده است که هنوز استان تا ظرفیت کشت ۱۰ هزار هکتار نیز ظرفیت دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای توسعه کشت پنبه که به عنوان یک محصول استراتژیک محسوب می شود به سوی کشت قراردادی پیش رفته ایم، گفت: در کشت امسال پنبه یکی از کارخانجات پنبه استان وارد خرید قراردادی پنبه شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: حتی این کارخانه پنبه، بذر مورد نیاز کشاورزان را نیز در اختیار آن ها قرار داده است.

وی توضیح داد: قرار بر این است تا در مراحل بعدی نیز کشت به صورت قراردادی انجام شود و حتی به کارخانجات پنبه اعلام شده که تسهیلات لازم در اختیار آن ها برای خرید پنبه قرار می گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی میزان پیش بینی برداشت پنبه در سال جاری را حدود ۱۶ هزار تن اعلام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پنبه خراسان شمالي خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، قیمت منطقی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۶۰ هزار تومان است که متاسفانه به رغم‌ پیگیری های مکرر، تاکنون خبری از اصلاح نرخ نیست.

او قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری را ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هر کیلو تخم مرغ ۱۰ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب سال گذشته و ۲۵ هزار تومان زیر نرخ واقعی عرضه می شود.

کاشانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ در اردیبهشت به ۱۱۴ هزار تن برسد، در حالیکه حداکثر مصرف ۸۰ تا ۸۵ هزار تن است‌.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه تاکنون اقدامی برای خرید حمایتی تخم مرغ صورت نگرفته است، افزود: با توجه به آنکه تولید تخم مرغ خطی است، از این رو پشتیبانی امور دام باید تا پایان خرداد ۳۰ هزار تن تخم مرغ خرید حمایتی کند.

او گفت: با واگذاری امور تنظیم بازار به اتحادیه، کمترین نوسان قیمت را در بحث بازار مرغ داشتیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • قیمت دوربین مدار بسته بیسیم با برد بالا ؟ + انواع آن
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده