Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین کاویانی مدیر عامل صندوق پنبه در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تبریک روز جهانی پنبه اظهار کرد: از اوایل شهریور برداشت پنبه در استان گلستان آغاز شده و هم اکنون استان‌های گرمسیری وارد چرخه برداشت شده‌اند.

او افزود: یک هفته تا ۱۰ روز آینده برداشت در مناطق سردسیر خراسان، داراب، سمنان و فارس آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

قیمت پنبه جوابگوی هزینه‌های تولید نیست

کاویانی با اشاره به اینکه صنعت نساجی با مشکلات متعددی رو به رو است، بیان کرد: با توجه به ازدیاد تقاضا بیش از عرضه، قیمت پنبه افزایش یافته و به نرخ واقعی خود نزدیک شده است.

قیمت هر کیلو پنبه ۳۷ هزار تومان

مدیر عامل صندوق پنبه نرخ علی الحساب هر کیلو وش پنبه در استان گلستان را ۹ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان و در استان خراسان ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو پنبه تصفیه شده ۳۴ تا ۳۷ هزار تومان است که به سبب افزایش هزینه‌های تولید کشاورزان امیدوارند که نرخ باز هم افزایش یابد.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به قیمت پنبه تصفیه شده و نرخ واردات پنبه، صنعت نساجی در تنگنا قرار دارد، چرا که قیمت نخ‌های ۲۰ و کمتر، از قیمت پنبه کمتر است.

به گفته او، با توجه به افزایش سطح زیر کشت، شرایط آب و هوایی، عملکرد مناسب بذرهای داخلی و خارجی و مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها پیش بینی می‌شود که تولید پنبه نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشد.

کاویانی کمبود ماشین آلات برداشت را یکی از مشکلات اصلی پیش روی صنعت برشمرد و گفت: با توجه به تعداد محدود ماشین آلات قوزه چین انتظار می‌رود که با پرداخت یارانه، ماشین آلات در سطح وسیعی در اختیار پنبه کاران قرار گیرد، چرا که برداشت مکانیزه در افزایش سطح زیر کشت تاثیر بسزایی دارد.

مدیر عامل صندوق پنبه در پایان یکی از موانع توسعه زراعت پنبه را ماشین آلات برداشت اعلام‌کرد و گفت: در فصول پاییز و زمستان با مشکل کمبود کارگر رو به رو هستیم که با افزایش سطح زیر کشت، انتظار می‌رود ماشین آلات به طور انبوه وارد شوند چرا که برداشت مکانیزه در ارتقای کیفیت الیاف تاثیر بسزایی دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید پنبه برداشت پنبه کشت پنبه قیمت پنبه ماشین آلات قیمت پنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز